Кристиан Ериксен откри резултата на Олд Трафорд, преди Маркъс Рашфорд да

...
Кристиан Ериксен откри резултата на Олд Трафорд, преди Маркъс Рашфорд да
Коментари Харесай

Тен Хаг: Рашфорд е постоянна заплаха

Кристиан Ериксен откри резултата на " Олд Трафорд ", преди Маркъс Рашфорд да удвои преднината с брилянтен гол, с цел да помогне на Манчестър Юнайтед да победи Бърнли с 2:0 в осминафиналния мач в сряда за Купата на лигата. Английският национал се насочи към противниковото поле от личната си половина, като Джак Корк и Джордан Бейер не съумяха да го спрат, преди той да приключи със мощен удар, който влетя в долния ъгъл за деветия му гол за сезона. Ерик загар Хаг похвали Рашфорд, но настоя, че тимът му е „ гладен “ за триумф след интернационалната пауза.

" Той беше страховит. Мисля, че беше непрекъсната опасност и играеше на задната линия и беше рисков с дрибъла и придвижването си. Той тича толкоз доста. В последна сметка получавате изгодата от това. Беше мъчно да притеглим пресата, само че успяхме. Все още има място за усъвършенстване, само че съм удовлетворен от успеха. Играчите са гладни след паузата на Световното състезание. Страхотно беше да видя екипен гол (за първото попадение). “

Рашфорд последователно преоткрива най-хубавото си равнище под Тен Хаг от началото на сезона. Той беше в изключителна форма с Англия на неотдавна приключилото Световно състезание, където вкара три гола в пет мача, с цел да помогне на страната си да стигне до четвъртфиналите, само че там претърпя загуба срещу Франция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР